SPORTSKI RIBOLOV U BEČMENU

Last Updated: 06/08/2020AutorTags:

Na ribnjaku Bečmen, u organizaciji Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda, održano je gradsko takmičenje u sportskom ribolovu.
U lovu ribe udicom na plovak najuspešnija je bila ekipa Sportskog udruženja osoba sa invaliditetom Beograda, ispred Udruženja osoba sa invaliditetom Obrenovca i Društva za sport i rekreaciju invalida opštine Zvezdara. U pojedinačnoj konkurenciji, najuspešnija je bila član ekipe iz Zemuna, iskusna Spomenka Rajaković, ispred klupskog druga Domanji Radoslava. U lovu ribe udicom po dnu najviše uspeha imali su članovi Sportskog udruženja osoba sa invaliditetom Vožd. Najuspešniji je bio Srđan Nikolić, drugo mesto osvojio je Dragan Jovanović, dok je treće pripalo Gavri Vukiću. Takmičenje je održano u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba a glavni sudija bio je Radovan Stejić.
Ispred Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, takmičenje je otvorio Novica Todosijević, koji je uz generalnog sekretara SSOSIB Nemanju Radovića pobednicima dodeljivao medalje.
Pokrovitelj takmičenja bili su gradski Sekretarijat za sport i omladinu i Sekretarijat za socijalnu zaštitu.