TOMAŠEVIĆ UZ STOJANOSKOG OSTAO NA ČELU SAVEZA ZA REKREACIJU I FITNES SRBIJE

Last Updated: 26/04/2019AutorTags:

Nebojša Stojanoski je novi-stari predsednik Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, jednoglasno su odlučili delegati na 13. zasedanju Skupštine, održane u prostorijama Doma učenika „Patrijarh Pavle“ u Beogradu. U narednom četvorogodišnjem periodu u vođenju ove organizacije kao glavni operativac pomagaće mu predsednik Sportskog saveza Beograda Dragan Tomašević, koji je ostao na poziciji generalnog sekretara.

Izglasan je i novu Upravni odbor u kojem se pored predsednika Stojanoskog nalaze: Marko Kočović (Akademija Kočović), Miroslav Radovanović (MUP), Milena Berić (AK Running), Ognjen Radić (FitPass), Slaven Radonić (SSAB) i Vladimir Joksimovic (Atletic’s gym), izglasan i za potpredsednika.

Na Skupštini su bili prisutni predstavnici 51 člana SZRF. Oni su obavešteni o uvođenju Benefit kartice Ministarstva unutrašnjih poslova u kojoj preko 40.000 zaposlenih ima mogućnost da korišćenjem iste dobije određeni popust u klubovima članovima saveza.

Usvojeni su izveštaji o radu i finsijski izveštaj za 2018. godinu, godišnji program za 2019, razgovaralo se o načinu na koji bi još veći broj ljudi u Srbiji uključio u rekreaciju i fitnes, naročito kroz FitPass kartice i razne trkačke pokrete.