DODELJENE NAGRADE SRFS

Last Updated: 25/12/2019AutorTags:

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije, kao krovna kuća svih fitnes i sportsko-rekreativnih klubova i dom svih njihovih članova, proslavio je još jednu uspešnu godinu. U sali hotela Mona u Beogradu, svečano su uručene nagrade u osam kategorija. Prisutne su dočekali predsednik SRFS Nebojša Stojanoski, generalni sekretar Dragan Tomašević i ostali zaposleni. Od male sportske organizacije sa 6 članova koliko je brojao davne 2006. godine, danas je ovaj Savez ozbiljna sportska institucija, koja okuplja više od 350 klubova. Od malog skupa entuzijasta, Savez danas nosi epitet – nacionalni granski savez.

– Još jedna veoma uspešna godina je iza nas. Ova okupljanja postala su tradicionalna i nagrade koje dodeljujemo zaista imaju snagu. Rekreacija i fitnes se u Srbiji razvijaju jako brzo i ponosni smo na to. Ove godine smo uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta organizovali treći Sajam rekreacije i fitnesa Belfis i utisci su maksimalno pozitivni – deo je izlaganja Nebojše Stojanoskog, predsednika Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Posle govora predsednika, usledile su dodele priznanja, a nagrađene je predstavila Tijana Jeftić. Fitnes ličnost godine u kategoriji najbolji fitnes instruktor grupnih programa je Ivana Nježić. Fitnes ličnost godine u kategoriji najbolji fitnes trener je Dragan Veljković. Fitnes ličnost godine u kategoriji najbolji fitnes menadžer je Miloš Stanišić. Za fitnes klub godine izabran je Tonus džim. Najbolji novi klub je Bravo body gym & fitness, dok je najbolji fitnes studio Fast fit.

Priznanje za poseban doprinos razvoju i promociji fitnesa i rekreativnog sporta u Srbiji i inostranstvu dobio je Nino Gančev. A ove godine je po prvi put ustanovljeno priznanje za medijski doprinos promociji rekreacije i fitnesa, a plaketu je primio poznati novinar Žikica Babović.