KUŠILJEVO I ČUKARIČKI NA VRHU

Last Updated: 25/10/2020AutorTags:

U Pionirskom gradu održan je deveti „Trofej Beograda“ u hokeju na travi.
Turnir je u potpunosti ispunio očekivanja, iako je kompletna priprema odrađena u specifičnim okolnostima zbog pandemije virusa COVID -19.
Uz sve preventivne mere i mere zaštite, učestvovalo je pet ekipa, sa 40 takmičara u pionirskoj i seniorskoj konkurenciji.

Takmičenje je otvorio Miro Jotić, generalni sekretar Saveza hokeja na travi Beograda.
– Ponoviću ono što sam rekao i u najavi turnira, jako nam je žao sto smo ove godine zbog pandemije bili uskraćeni za takmičare i takmičarke iz Subotice i Novog Sada – istakao je Jotić.
U prelepoj sportskoj atmosferi i fer-plej igri, u kategoriji mlađih takmičara prvo mesto osvojila je ekipa Kušiljeva, druga je ekipa Beograda, a treća ekipa Vojske iz Svilajnca. U kategoriji seniorki, prva je ekipa Čukaričkog, druga ekipa Beograda. U kategoriji seniora, prva je ekipa Čukaričkog, a druga ekipa Beograda.
Tradiconalno, i ove godine proglašeni su najbolji: igračica Iva Savić, igrač Lav Drobnjaković, golman Luka Marković i golmanka Helena Marković.
Pokrovitelj je bio Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, ispred kojeg je prisutne pozdravio Predrag Piper, a tehničku podršku pružila je naša organizacija, koju je predstavljala Jelena Jakovljević.
Koristim priliku da se ispred SHNTB zahvalim predstavnicima gradskog Sekretarijata za sport Predragu Piperu i predstavniku SSAB Jeleni Jakovljević, što su svojim prisustvom uveličali ovogodišnji „Trofej“ – dodao je Jotić.