ČUKARIČKI DRUGI NA „TROFEJU BEOGRADA“ U „PIONIRSKOM GRADU“

Last Updated: 21/10/2019AutorTags:

U organizaciji Saveza hokeja na travi Beograda, u subotu, u SRC „Pionirski grad“ održan je „Trofej Beograda“. Ovogodišnji pobednik u ženskoj konkurenciji je subotički ŽHK Spartak, dok je beogradski HK Čukarički morao da se zadovolji drugim mestom. Razigrane Subotičanke ostvarile su ubedljivu pobedu od 8:2. U kategoriji juniora borba za prvo mesto vodila se između ekipa iz Svilajnca i okoline, prvo mesto osvojio je Stevan Sinđelić – Vojska, a drugo mesto Vožd Karađorđe iz Kušiljeva. U kategoriji pionira prvo mesto osvojila je ekipa Radojka Lakić, drugo Drinka Pavlović, dok je ekipa Miroslav Antić osvojila treće mesto. U kategoriji mlađih pionira prvo mesto osvojila je ekipa Nikola Tesla.

Tradicionalno, i na ovogodišnjem takmičenju dodeljeni su pobednički pehari. Za najboljeg igrača proglašen je Nikola Grbić iz ekipe Radojka Lakić, dok je najbolji golman Luka Marković. U ženskoj konkurenciji najbolji igrač je Anita Savić iz ekipe Miroslav Antić, a najbolji golman Helena Marković. Takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Sekretarijata za sport i omladinu, koji je predstavljao Novica Todosijević.

– Na ovogodišnjem „Trofeju“ veću pažnju poklonili smo mladim takmičarima, novim nadama ovog sporta, a oni su nam to vratili predivnom fer-plej igrom i velikom borbenošću za svoje ekipe, kako bi ostvarili što bolji rezultat. Zahvalni smo ATLAS – Fizikalu, jer je vodio medecinsku brigu o mladim takmičarima – istakao je Miro Jotić, generalni sekretar SHNT Beograda.