„COLOR RUN 2020“ U KROKODILOVOM CENTRU

Last Updated: 04/11/2020AutorTags:

Naredne subote, sa početkom u​ 11 časova, biće održana trka „COLOR RUN 2020“, koju Savez za rekreaciju i fitnes Beograda realizuje uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.
Usled pandemije virusa COVID-19 i novih mera koje je Krizni štab predložio, trka će biti realizovana u modifikovanom obliku u pogledu broja takmičara, bez boja, zbog nemogućnosti uvoza i zbog bezbednosti učesnika, kao i same rute. To znači da su predviđene tri distance – od 5km, 10km i 15km, a ne jedna od 5km, kako je inače predviđeno programom i kako se realizuje godinama unazad.
Takmičari će biti u grupama od po 20 trkača, koji će u svakoj kategoriji početi trku sa 20 minuta razmaka. U 11 časova startuje trka na 5km, u 11:20 trka na 10km i u 11:40 trka na 15km.

Link za prijave za trku  https://forms.gle/bAFES6xojgcpEvRj6

Nakon trke, od 14 sati, u KROKODILovom Centru (Karađorđeva 43/ulaz sa malih stepenica), gde će se takođe nalaziti start i cilj trke, održaće se predavanje namenjeno najmađim trkačima i njihovim roditeljima pod nazivom Evolutivne promene i fizički razvoj dece, koje će održati glavni koordinator trenera u AK RANNING Ivan Čurović. Rezervacija mesta za predavanje je obavezna putem e-mail adrese info@runinnig.rs a broj mesta je ograničen. Predavanje će biti emitovano onalajn putem YT kanala.
Budući da je situacija sa virusom COVID-19 veoma uticala na život svih nas, ovoga puta sama trka imaće i humanitarni karakter. Svi takmičari koji budu želeli i koji su u mogućnosti doniraće sredstva Institutu za neonatologiju s obzirom da se upravo u novembru obeležava Svetski dan prevremeno rođenih beba.
Svaki trkač dobiće startni paket u kome će se nalaziti majica, broj kao i specijalno dizajnirana medalja. Za najbrže trkače u sve tri trke i u muškoj i ženskoj kategoriji pripremljene su i nagrade. Nošenje maski je obavezno, kao i držanje distance od 2m.