TROFEJ BEOGRADA 2022 – RITMIČKA GIMNASTIKA

Last Updated: 14/10/2022AutorTags: ,

15 i 16.10.2022.god.( subota I nedelja ), biće održano takmičenje TROFEJ BEOGRADA 2022. god. u sportskoj David Kalinić ( sala SD Radnički ),ul: Milana Vukosa 44,ranije Stanka Vraza,Beograd.

Takmičenje se održava u organizaciji GSB I SO RG GSB a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport I omladinu grada Beograda.

Na našu veliku radost,ovom prilikom takmičenje će se vratiti I održati na Međunarodnom nivou,što je za sve naše klubove vrlo značajno jer dolaze u priliku sa se susretnu I vide kako se radi u regionu I šire,koje su novosti u radu a I za same učesnike je to veći izazov a samim tim onda I veće zalaganje I trud svih učesnika.

Na takmičenju će nastupiti takmičarke iz 11 Beogradskih klubova, GU As,GK In,KRSG Olimpik Mladenovac,GK Partizan,GK Pobednik, GD Palilula,GK Ritam,GK Ritam Pinki,GK Radnički,GK Tim I GU Trijumf,iz Srbije dolaze klubovi iz Paraćina,Novog Sada I Pančeva a posebnu čast su nam učinili klubovi iz Banja Luke, (Republika srpska ) I iz Osjeka ( Hrvatska ).

Takmičarke će nastupati u svim uzrasnim kategorijama a po propozicijama takmičenja nosilac TROFEJA Beograda za ovu godinu biće pobednica u kategoriji  pionirke 2012.godište.