TESTOM DO SERTIFIKATA 2021/2022

Last Updated: 16/04/2024AutorTags: , ,

Aplikacija Testom do sertifikata omogućava pristup testu znanja na osnovu kojeg se izdaje sertifikat o učešću u onlajn edukaciji SSAB. Aplikaciji se pristupa iz padajućeg menija na stranici „Stručna predavanja“. Aplikacija će biti aktivna do juna meseca 2022. godine.

 

Na stranici „Stručna predavanja“ nalaze se materijali koji će omogućiti uspešno rešavanje testa – prezentacije koje su dostupne za preuzimanje putem linka koji možete pogledati OVDE, kao i strimovana predavanja na YouTube kanalu SSAB koji možete pogledati OVDE.

 

UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE APLIKACIJE „TESTOM DO SERTIFIKATA“

Aplikaciji se pristupa iz padajućeg menija na stranici „Stručna predavanja“ klikom na „testom do sertifikata“. Otvara se naslovni prozor testa. Da bi se pristupilo testiranju potrebno da se osoba „registruje“ kao novi korisnik, unese korisničku lozinku koju želi da koristi, kao i ostale podatke, a zatim „prijavi“, kako bi pokrenuo test po izboru.

Ukoliko ste već polagali test i imate nalog, možete pristupiti istom putem vaše lozinke (prijavom).

Postavljeni su novi testovi za obe oblasti edukacije. Mogu se rešiti po izboru, jedan ili oba testa. Za svaki uspešno rešen test dobija se poseban sertifikat.

Osoba mora rešiti test iz jednog pokušaja.

Za svako pitanje ponuđena su 4 odgovora od kojih je jedan tačan. Ukoliko osoba odgovori tačno bar na polovinu pitanja steći će pravo na sertifikat. Po završenom testu, osoba se može vratiti na drugi test ili pogledati rezultate testa u gornjem levom uglu klikom na ikonice. Drugom testu uvek možete pristupiti i kasnijim pristupom, putem vaše lozinke (prijavom).

 

Prijavu nelogičnosti ili bilo kakvih poteškoća možete poslati na mejl
milica.rokvic@ssab.org.rs. Srećno!