It seams that you haven't connected with your Twitter account
29 May, 2023
PočetnaNajnovijePrimožiču trofej na 45. trci Olimpijske nade Trofej Beograda – „Milan Panić“

Primožiču trofej na 45. trci Olimpijske nade Trofej Beograda – „Milan Panić“

VATERPOLO

Slovenac Jaka Primožič, takmičar KK sava Kranj i ove godine obukao je žutu majicu na tradicionalnoj 45. trci Olimpijske nade Trofej Beograda – „Milan Panić “.

Primožič je baš kao i prošle godine trku u konkurenciji juniora koja se vozila u dve etape završio je u vremenu 5:02,06. Njegov klupski kolega Nik Čemažar bio je drugi 5:03,00, dok je treće mesto pripalo Halilu Dileku Ibrahumu iz nacionalne selekcije Turske (5:04,13). Ujedno ova tri momka su bila najbolja i u drugoj etapi koja se vozila juče na deonici Lazarevac – Sopot­ Avala u dužini od 86 kilometara. Samo poredak je bio Primožič (2:15,32), Dilek (­ 6), Čemažar (­ 4).

I ove godine organizator Biciklistički savez Beograda uz podršku Biciklističkog saveza Srbije i pokroviteljstvo grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu potvrdio je da je odličan organizator. Srpski juniori iz dva kluba Metalca iz Kraljeva i beogradskog Partizana potvrdili su da budućnost biciklizma ne treba da brine za njih, a najbolje kotiran bio je Dušan Veselinović na 13. poziciji u generalnom plasmanu…