Redovna Skupština Sportskog saveza Beograda 30.3.2023.

Last Updated: 30/03/2023AutorTags:

 

Prva redovna Skupština Sportskog saveza Beograda održana je danas sa početkom 13č u Gradskoj opštini Novi Beograd.
U mirnoj i kolegijalnoj atmosferi, prva sednica sa rukovodstvom izabranim u oktobru 2022. održana je u prisustvu velikog broja delegata i gostiju.

Sednicom je predsedavao Đorđe Pejčić, predsednik Saveza koji je zajedno sa Nebojšom Jevremovićem, generalnim sekretarom obrazlagao tačke Dnevnog reda i Jelena Dubovac, potpredsednica Saveza.

Predsednik je na početku pomenuo unapređenje saradnje sa prirodnim partnerom Sportskog saveza Beograda, gradskim Sekretarijatom za sport i omladinu i zahvalio članovima Skupštine na podršci u radu u periodu od oktobra do sada.
Skupu se obratio i podsekretar Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, Nikola Rajičić, koji je istakao dobre odnose i poželeo uspeh u radu i narednim zajedničkim aktivnostima.

Na sednici su usvojeni Izveštaji o radu za 2022. godinu kao i Program i fiannsijski plan Sportskog saveza za tekuću, 2023. godinu.
Usvojene su izmene i dopune Statuta Sportskog saveza Beograda.
Pozitivno je ocenjen i rad preduzeća Sportski savez Sport trejd, koji tesno sarađuje sa velikim brojem članica Sportskog saveza Beograda.
Sve odluke su usvojene jednoglasno.

U diskusiji su učestvovali Sava Lazić ispred Orijentiring saveza Beograda koji se zahvalio Sportskom savezu Beograda i Sekretarijatu za sport i omladinu grada Beograda na uvećanim finansijskim sredstvima na programima i zahvalio na podršci, i Ana Bojić ispred Plivačkog saveza Beograda koja je dala sugestije za unapređenje rada u proceduralnim poslovima i poslovima dostavljanja dokumentacije.
Rad Skupštine zaključen je u 14 časova.