Još dva uspešno održana Sajma sporta je iza nas na GO Lazarevac i GO Grocka

Last Updated: 15/09/2023AutorTags:

U organizaciji Sportskog saveza Beograda i GO Lazarevac i GO Grocka a pod pokroviteljstvom Grada Beograda-Sekretarijata za sport i omladinu, u ulici Kralj Petar I u GO Lazarevc 12.9.2023. i Gročanskoj čaršiji u GO Grocka 14.9.2023. održani su Sajamovi sporta u predhodno navedenim opštinama.

Prisutne u GO Lazarevac su pozdravili predsednik opštine Bojan Stević i generalni sekretar Sportskog saveza Beograda. Istaknut je značaj ovakvog događaja pre svega za decu školskog uzrasta koji su kroz promociju rada sportskih klubova imali priliku da se informišu i odluče za sport koji će trenirati putem demonstracije i pokaznih vežbi;
Više stotina dece lazarevačkih osnovnih škola je učestvovalo u posebnom segmentu sajma, aktivaciji Olimpijskog komiteta „Budi olimpijac“ gde su se kroz zanimljiv takmičarski program upoznali sa olimpijskim vrednostima, idejom olimpizma ali i znamenitostima Beograda.

Nakon intoniranja himne i bogatog muzičkog programa u izvođenju osnovne muzičke škole “Nevena Popović”, posetioce u GO Grocka su pozdravili Vesna Damjanović, predsednica Skupštine opštine Grocka i Nebojša Jevremović, generalni sekretar Sportskog saveza Beograda.
Više stotina dece gročanskih osnovnih škola je učestvovalo u aktivaciji Olimpijskog komiteta „Budi olimpijac“ gde su se kroz zanimljiv takmičarski program upoznali sa olimpijskim vrednostima, idejom olimpizma ali i znamenitostima Beograda.