Još dva upešno održana BG Sajma sporta na GO Vračar i GO Voždovac

Last Updated: 28/11/2023AutorTags:

U sredu 22. novembra 2023. godine  u SC „Vračar“ održan je 14. u nizu Beogradskih sajmova sporta u organizaciji Sportskog saveza Beograda uz suorganizaciju GO Vračar, Sportskog saveza Vračara  a pod pokroviteljstvom Grada Beograda -Sekretarijata za sport i omladinu.

Sajam je otvorio Dragi Lukić, član Veća u GO Vračar koji je prisutnoj deci, kao bivši učitelj dao savete o važnosti bavljenja sportom: “Zdrava deca, zdrava mladost, zdravi đaci. Da bi bili najbolji đaci morate biti i sportisti. Redovno izvršavajte svoje obaveze i probajte što više sportova.“Sajam su posetila deca OŠ „NH Siniša Nikolajević” i OŠ „Jovan Miodragović“. Nakon obilaska štandova izlagača, deca su učestvovala su u aktivaciji „Mali olimpijac“ i osvojili sportske nagrade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U petak, 24. novembra 2023. godine u SC “Voždovac“ održan 15. u nizu Beogradskih sajmova sporta u organizaciji Sportskog saveza Beograda uz suorganizaciju GO Voždovac, Sportskog saveza Voždovac a pod pokroviteljstvom Grada Beograda -Sekretarijata za sport i omladinu.
Prisutne je pozdravio naš proslavljeni sportista, reprezentativac Srbije u rvanju Aleksandar Maksimović. Deci je poželeo zanimljiv sportski dan i istakao značaj bavljenja sportom.
Na Sajmu sporta svoj rad i aktivnosti je predstavilo oko 20 sportskih klubova a učešće je uzelo više stotina učenika iz osam osnovnih škola sa teritorije opštine Voždovac.
Školarcima je najinteresantnija bila aktivacija „Mali olimpijac“ Olimpijskog komiteta Srbije, prvo mesto je zauzela ekipa OŠ „Veselin Masleša“, drugo OŠ“Vasa Čarapić“, a treće mesto ekipa OŠ „Janko Veselinović“ . Sve tri ekipe su za svoje škole osvojile sportske rekvizite.

Naredni sajam će se održati 29.11. u SC „Rakovica“.