It seams that you haven't connected with your Twitter account
2 December, 2023
PočetnaUncategorizedBeogradski sajam sporta je prvog dana novembra meseca održan na GO Mladenovac

Beogradski sajam sporta je prvog dana novembra meseca održan na GO Mladenovac

Prvog dana novembra meseca održan je Beogradski sajam sporta na GO Mladenovac  u SC „Ljubomir Ivanović Gedža“  deseti u nizu Beogradskih sajmova sporta u organizaciji Sportskog saveza Beograda uz suorganizaciju GO Mladenovac, Sportskog saveza Mladenovca a pod pokroviteljstvom Grada Beograda -Sekretarijata za sport i omladinu.
Uz poruku prisutnoj deci i njihovim nastavnicima da sport stvara najbolje ljude, Sajam je otvorio predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić.
Nebojša Jevremović, generalni sekretar Sportskog saveza Beograda je istakao značaj redovnog bavljenja sportom kao i važnost ovakvih manifestacija.
Na mladenovačkom Sajmu sporta svoj rad i aktivnosti je predstavilo preko 30 sportskih klubova a učešće je uzelo više stotina učenika iz sedam osnovnih škola sa teritorije opštine Mladenovac.
U takmičenju „Mali olimpijac“, aktivaciji Olimpijskog komiteta Srbije, najuspešnija je bila ekipa Osnovne škole „Bora Lazić“, drugo mesto su osvojili đaci škole „Kosta Dučić“, a treće predstavici osnovne škole „Sveti Sava“. Sve tri ekipe su za svoje škole osvojile sportske rekvizite.
Pored Mladenovca, sajmovi sporta održani su do sada u Zemunu, Lazarevcu, Grockoj, Savskom vencu, Zvezdari, Starom gradu, Paliluli, Obrenovcu i Novom Beogradu.