“RITAM BEOGRADU” U ZEMUNSKOM “PINKIJU”

Last Updated: 14/06/2019AutorTags:

Tradicionalna 17. revija ritmičke gimnastike “Ritam Beogradu” održaće se u nedelju, u zemunskoj hali “Pinki”, sa početkom u 12 časova. Na reviji će učestvovati oko 350 devojčica iz Gimnastičke škole Ritam, koje stiču znanje u “Pinkiju”, “Šumicama” “Voždovcu”, “Impuls”, osnovnim školama “Mladost”, “Jelena Ćetković”, “Drinka Pavlović”, “Svetozar Marković” i “Braća Baruh”, kao i na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja na Košutnjaku.

Svoje vežbe prikazaće i takmičarke klubova “Ritam” i “Ritam-Pinki”, koje su u prolećnom delu sezone ostvarile veoma dobre rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni. Ovo takmičenje biće prilika da se pomene da je Gimnastički savez Srbije na godišnjoj Skupštini, koja je održana ove nedelje, proglasio najuspešnije za 2018. godinu: Nastasija Gvozdić sa trenerom Milenom Reljin Tatić (najbolja seniorka), Jovana Jeftić sa trenerom Tamarom Baltić (klub Tim, najbolja juniorka), Gimnastički klub Ritam (najuspešniji klub u Srbiji, deveti put zaredom).

Zanimljivo je da će na prvom juniorskom prvenstvu sveta, koje se u julu održava u Moskvi, našu zemlju predstavljati Sandra Vlček.