It seams that you haven't connected with your Twitter account
2 March, 2024
PočetnaVesti naslovnaVISOK NIVO SRPSKIH REPREZENTATIVACA U MIRNI

VISOK NIVO SRPSKIH REPREZENTATIVACA U MIRNI

BADMINTON

Osmoro srpskih reprezentativaca, Sara Lončar, Marija Sudimac, Sergej Lukić, Mihajlo Tomić, Matija Cupara, Mateja Manić, Nenad Milošević i Andrija Doder, predvođeni trenerom Igorom Šešićem, od 30. jula do 6. avgusta 2017. učestvovali su na Međunarondom trening kampu u Mirni koji je održan pod patronatom Evropske badminton konfederacije. Pored naših igrača i igračica na Kampu, kojim je rukovodio Rus Denis Pešehov, poslednjih osam godina angažovan u Sloveniji, trenirali su i reprezentativci Slovenije i Hrvatske.

“Sve je proteklo u najboljem redu. Treniralo se dva puta dnevno, a akcenat je bio na mnogim segmentima. Radilo se na kondiciji, taktici, tehnici… Posebno sam zadovoljan što su svi naši reprezentativci ispunili plan treninga do tančina i pokazali izuzetno visok nivo u fizičke, tehničke i taktičke obučenosti. Od početka do kraja bili su krajnje motivisani iako su, zbog visokih temperatura, uslovi za treniranje u dvorani bili znatno otežani”, kazao je trener Igor Šešić, koji je uz Slovenca Dušana Škerbiša, bio desna ruka Rusu Pešehovu u kompletnoj realizaciji trenažnih aktivnosti u Mirni.

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelo učešću srpskog tima na Međunarodnom trening kampu u Sloveniji.