VAŽNO: PROMENJENO MESTO I VREME ODRŽAVANJA SEMINARA O ANTIDOPING PRAVILIMA

Last Updated: 04/10/2019AutorTags:

Obaveštavamo Vas da je promenjeno mesto i satnica održavanja seminara u okviru projekta „Unapređenje znanja i informisanosti stručnjaka u sportu o antidoping pravilima – antidoping obrazovanje“, koji je planiran za petak, 4. oktobra.

Seminar će biti realizovan na Beogradskom sajmu, svečana sala upravne zgrade (ul. Bulevar Vojvode Mišića br. 14). Vreme održavanja seminara je od 10 do 13.30 časova.

Istog dana, u hali 3 Beogradskog sajma, biće svečano otvaranje najvećeg regionalnog sajma fitnesa, velnesa i zdravlja „BELFIS 2019“. Sportski savez Beograda obezbedio je ulaz za sve posetioce seminara.

Molimo predstavnike svih naših članica da proslede ovu informaciju klubovima i stručnjacima, kako bi prisustvovali seminaru. Predavanja su besplatna, ali će ulaz biti dozvoljen samo preko spiska imena lekara, trenera i ostalih zainteresovanih lica, koja se prijave putem mejla na adresu office@ssab.org.rs i bojana.milicevic@ssab.org.rs ili putem telefona na broj 011/3-605-880.

Zbog velikog interesovanja rok za prijave je 3. oktobar.

Seminar se organizuje u saradnji sa Antidoping agencijom Republike Srbije, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.