It seams that you haven't connected with your Twitter account
18 May, 2022
PočetnaVesti naslovnaVALJEVO UGOSTILO SPORTSKE IGRE MLADIH

VALJEVO UGOSTILO SPORTSKE IGRE MLADIH

DOGAĐAJI

Bilo je sjajno biti deo Sportskih igara mladih, danas u Valjevu. Igre su osvojile i ovaj grad, plamen je upaljen u 10 časova, posle čega su tokom celog dana igrani završni dueli u osam sportova. Dobijeni su pobednici koji će učestvovati na velikom Državnom finalu krajem jula u Beogradu. Na programu su bili mali fudbal, rukomet, odbojka, basket 3 na 3, šah, odbojka na pesku, stoni tenis i između dve vatre.

Ni izuzetno toplo vreme nije smetalo mališanima da se takmiče i druže. Najveći broj ekipa bio je u malom fudbalu, dok je publika ispunila tribine u finalnom meču u između dve vatre. Takmičenje je počelo parolom „Živimo život bez droge, jer doga uzima život“.

Sportske igre mladih u subotu se sele u Kuršumliju, dok je finalni dan u Kraljevu planiran za ponedeljak. Još jednom podsećamo da pobednici u sportovima po gradovima, obezbeđuju besplatno učešće na velikom finalu za Srbiju, koje će se održati krajem jula u Beogradu. A pobednici u deset sportova, obezbediće, takođe besplatno učešće na velikom regionalnom finalnom takmičenju u Splitu, krajem avgusta. Tada će odmeriti snage sa vršnjacima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.