VALJEVO UGOSTILO SPORTSKE IGRE MLADIH

Last Updated: 01/06/2017Autor

DOGAĐAJI

Bilo je sjajno biti deo Sportskih igara mladih, danas u Valjevu. Igre su osvojile i ovaj grad, plamen je upaljen u 10 časova, posle čega su tokom celog dana igrani završni dueli u osam sportova. Dobijeni su pobednici koji će učestvovati na velikom Državnom finalu krajem jula u Beogradu. Na programu su bili mali fudbal, rukomet, odbojka, basket 3 na 3, šah, odbojka na pesku, stoni tenis i između dve vatre.

Ni izuzetno toplo vreme nije smetalo mališanima da se takmiče i druže. Najveći broj ekipa bio je u malom fudbalu, dok je publika ispunila tribine u finalnom meču u između dve vatre. Takmičenje je počelo parolom „Živimo život bez droge, jer doga uzima život“.

Sportske igre mladih u subotu se sele u Kuršumliju, dok je finalni dan u Kraljevu planiran za ponedeljak. Još jednom podsećamo da pobednici u sportovima po gradovima, obezbeđuju besplatno učešće na velikom finalu za Srbiju, koje će se održati krajem jula u Beogradu. A pobednici u deset sportova, obezbediće, takođe besplatno učešće na velikom regionalnom finalnom takmičenju u Splitu, krajem avgusta. Tada će odmeriti snage sa vršnjacima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.