U SREDU PRVO STRUČNO SAVETOVANJE ZDRAVSTVENE KOMISIJE SSAB U 2019.

Last Updated: 15/04/2019Autor

SSAB

Prvo stručno savetovanje Zdravstvene komisije Sportskog saveza Beograda u u ovoj godini pod nazivom „Medicinska edukacija sportskih stručnjaka – novi ciklus 2019”, biće održano u sredu, sa početkom u 12 časova, u prostorijama Doma učenika „Patrijarh Pavle“ u Beogradu.

Predavači su podeljeni po sledećem rasporedu – od 12 do 13.30 časova: prof. dr Dušan Ugarković (tema: Biološki razvoj snage), doc. dr Goran Vukomanović (Zdravstvena procena i praćenje dece sportista), od 14 do 15.30 časova: sci. dr Duško Spasovski (Telesna konstitucija i trening snage), dr sci Sead Malićević (Ishrana i suplementacija u treningu snage).     

Za sve one koji su zainteresovani još uvek nije kasno da se prijave, sva četiri savetovanja su besplatna, ali će ulaz biti dozvoljen samo preko spiska imena lekara, trenera i ostalih zainteresovanih lica koja se prijave na mejlove office@ssab.org.rs, bojana.milicevic@ssab.org.rs ili putem telefona 011/36-05-880.

Sportski savez Beograda će do kraja godine u dogovoru sa članovima Zdravstvene komisije realizovati, pored srede 10. aprila, još tri stručna savetovanja – 10. juna, 10. septembra i 10. decembra. Naša organizacija moli sve članice da uvrste ova stručna savetovanja u godišnji plan edukacije svojih sportskih stručnjaka i da im prosledi informacije o datumima održavanja predavanja, sve sa ciljem stručnog usavršavanja svih sportskih stručnjaka. Sportski savez Beograda će voditi  evidenciju o prisustvu na stručnim savetovanjima radi izdavanja potvrda i diploma za sve učesnike koji su prisustvovali na minimum tri savetovanja.