U PONEDELJAK NASTAVAK MEDICINSKE EDUKACIJE SPORTSKIH STRUČNJAKA

Last Updated: 04/06/2019AutorTags:

Treće stručno savetovanje u organizaciji Zdravstvene komisije Sportskog saveza Beograda, pod nazivom “Medicinska edukacija sportskih stručnjaka – novi ciklus 2019”, biće održano u ponedeljak, 10. juna, sa početkom u 12 časova. Domaćin će i ovog puta biti Dom učenika “Patrijarh Pavle” (ul. Zdravka Čelara br. 14).

Na ovaj način SSAB sa članovima Zdravstvene komisije nastavlja realizaciju stručnih savetovanja, i to u dve sesije sa po dve teme – od 12 do 13.30h: Biološki razvoj brzine (red. prof. dr Dušan Ugarković), Najčešći zdravstveni problemi mladih sportista, prvi deo: kako prepoznati šta je opasno, a šta bezazleno? (doc. dr Goran Vukomanović). Od 14 do 15.30h: Akutne promene u treningu brzine (sci. dr Duško Spasovski), Exedol(R) – prevencija osteoartritisa u sportskoj medicine (doc. dr Emilija Dubljanin Raspopović).

Sportski savez Beograda vodiće evidenciju o prisustvu na stručnim savetovanjima sa ciljem izdavanja potvrda i diploma za sve učesnike koji su prisustvovali na minimum tri savetovanja. Sva savetovanja su besplatna, a ulaz će biti dozvoljen samo preko spiska imena lekara, trenera i ostalih zainteresovanih lica koja se prijave na mejl adrese: office@ssab.org.rs ili bojana.milicevic@ssab.org.rs, kao i putem telefona na broj 011/3-605-880, najkasnije do 7. juna.