POTPISANI PROTOKOLI O SARADNJI SA KOMPANIJAMA „NIKE“ I “ABELA PHARM”

Last Updated: 25/04/2019AutorTags: ,

Sportski savez Beograda, na svečanom koktelu u gradskoj Skupštini, u prisustvu predstavnika Grada, gradskog sekretarijata za sport, velikog broja predstavnika članica naše organizacije, medija i prijatelja sporta, potpisao je dva Protokola o saradnji sa renomiranim kompanijama – „Nike“ i “Proton System” (“Abela Pharm”). Takođe, SSAB je istom prilikom i promovisao novi izgled websajta, telefonsku aplikaciju, kao i publikaciju BG Pobednik. Websajt Sportskog saveza Beograda je modernog i čistog izgleda, lak i intuitivan za snalažanje. Prilagođava se veličini ekrana svih uređaja i čini da se sa lakoćom koristi i na malim rezolucijama kao što su mobilni telefoni.

Ovaj sajt izdvaja to što je za njegovu izradu korišćena PROGRESSIVE WEB APP tehnologija, koja omogućava korisnicima da ga instaliraju kao aplikaciju na svojim telefonima. Korisnici mogu da pristupe sajtu čak i kada nemaju internet konekciju i to će im omogućiti da pročitaju vesti koje su pre toga učitane u samu aplikaciju. Takođe, korisnici imaju priliku da uključe mogućnost za primanje push notifikacija, što će učiniti da ne propuste nove informacije sa sajta, odnosno, aplikacije za čije instaliranje nema potrebe da se izlazi na Play prodavnicu. Samom posetom websajta sa mobilnog telefona postoji mogućnost da se aplikacija instalira klikom na Add To Homescreen.

BG Pobednik je naslednik BG Trijumfa, u kojem će se pored aktivnosti Sportskog saveza Beograda promovisati članice naše organizacije, sportske manifestacije u glavnom gradu, kao i sportisti iz prestonice.