U ČETVRTAK PRVO ZDRAVSTVENO SAVETOVANJE U 2020.

Last Updated: 16/01/2020AutorTags:

Sportski savez Beograda i ove godine nastavlja sa organizovanjem stručnih savetovanja. Zdravstvena komisija naše organizacije prvo okupljanje za ovu godinu pod sloganom „Analitika i dijagnostika u sportu i fizičkom i zdravstvenom vaspitanju“ zakazala je za četvrtak, 23. januar, sa početkom u 12 časova. Domaćin zainteresovanim osobama za edukaciju biće Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu (amfiteatar broj 1. „Milivoje Matić“), u ulici Blagoja Parovića br. 156.

Sportski savez Beograda je za ovu godinu planirao organizaciju šest zdravstvenih stručnih savetovanja, a predavači i teme na prvom su sledeći:

od 12.00 do 13.30 časova

„Neinvazivne neaparaturne procedure u terapiji bola kod sportskih povreda i oštećenja“ – prof. dr Marija Macura

„Bol u donjem delu leđa i fizička aktivnost“ – sci. dr Duško Spasovski

od 14.00 do 15.30 časova

„Iznenadna smrt kod mladih sportista“ – doc. dr Goran Vukomanović

„Starost i vežbanje“ – prof. dr Dušan Ugarković

Svi slušaoci koji su ispunili potreban fond za ostvarivanje prava na sertifikat o odslušanim savetovanjima tokom 2019. godine, moći će da ga preuzmu tog dana u holu Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

Molimo vas da prosledite informaciju vašim klubovima i sportskim stručnjacima kako bi prisustvovali na predavanjima. Sva savetovanja su besplatna, ali će ulaz biti dozvoljen samo preko spiska imena lekara, trenera i ostalih zainteresovanih lica koja se prijave na mejl adresu: bojana.milicevic@ssab.org.rs ili putem telefona na broj 011/3-605-880.