TUMBAKOVIĆ IZABRAO ZA PORTUGALCE I LUKSEMBURŽANE

Last Updated: 23/08/2019AutorTags:

Selektor reprezentacije Srbije, Ljubiša Tumbaković, pozvao je 26 igrača za kvalifikacione duele protiv Portugala, 7. septembra na travi stadiona „Rajko Mitić“ i Luksemburga, u gostima, tri dana kasnije.

-Želja nam je da reprezentaciju približimo narodu i narod reprezentaciji – rekao je prvi čovek nacionalnog tima.-Mnogo nam je važna podrška medija, potreban je taj fluid između naroda, medija i reprezentacije, a mediji imaju veliku ulogu u kreiranju jednog takvog ambijenta.

Pred nama su dva veoma važna meča…

-Ispred nas je pet utakmica, situacija nije laka, ali i dalje mnogo toga zavisi samo od nas i naše kontrole. Tako se i pripremamo za sve utakmice. I sada kada pričamo vidim da je fokus svih uglavnom na prvi meč sa Portugalom, a tri dana kasnije očekuje nas isto tako važna utakmica u Luksemburgu.

Na spisku su

Golmani: Marko Dimitrović, Predrag Rajković, Boris Radunović.

Odbrana: Antonio Rukavina, Marko Gobeljić, Uroš Spajić, Nikola Milenković, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Stefan Mitrović, Aleksandar Kolarov, Filip Mladenović.

Sredina terena: Nemanja Matić, Luka Milivojević, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Mijat Gaćinović, Darko Lazović, Filip Kostić, Nemanja Radonjić, Dušan Tadić, Adem Ljajić, Sergej Milinković-Savić.

Napad: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Milan Pavkov.