TOMAŠEVIĆ I KECMAN UGOSTILI OBRENOVČANE

Last Updated: 27/02/2019Autor

SSAB

Predsednik Sportskog saveza Beograda Dragan Tomašević i potpredsednik Mladen Kecman ugostili su danas predstavnike Gradske opštine Obrenovac.

Kroz razgovor o detaljima dalje saradnje, član Veća i predsednik Komisije za sport opštine Obrenovac Miloš Stanković, generalni sekretar opštinskog Sportskog saveza Dragoljub Tasić i predsednik Rvačkog kluba Soko Nenad Pavlović, preneli su našim čelnicima svoja iskustva. Rukovodstvo i sportski savez ove gradske opštine pokrenuli su niz akcija i programa kako bi olakšali funkcionisanje klubova na lokalu. Deca uzrasta od 10 do 18 godina, na primer, već nekoliko godina unazad ne plaćaju članarinu, a deo sredstava iz budžeta opredeljen je i za plate trenera. Isti slučaj je i u oblasti školskog sporta ove gradske opštine.

Jedna od naših najuspešnijih članica – Sportski savez Obrenovac, može da se pohvali sjajnim rezultatima u prethodnom periodu a na svečanosti održanoj u utorak uveče dodeljena su i priznanja najboljim sportistima u 2018. godini.

Predstavnicima našeg saveza odmah nakon prve redovne Skupštine SSAB, koja je zakazana za 5. mart, biće uzvraćeno gostoprimstvo, a jedna od tema biće zajednička organizacija seminara, čiji je radni naslov “Fizička aktivnost za 21. vek”. Seminar je planiran za kraj marta i biće održan u SKC “Obrenovac”.