TODOROVIĆ ZA ŠAMPIONSKI POJAS PROTIV JAPANCA PEREIRE

Last Updated: 25/11/2018Autor

BORILAČKI SPORTOVI

Borba titana i borilačka noć za pamćenje po mnogo čemu! MMA spektakl u Novom Sadu ugostiće svetske zvezde mešovitih borilačkih veština koje su spremne da publici u velikoj hali SPENS predstavi sve čari ovog sporta i pruži predstavu za nezaborav. „Serbian Battle Championship – SBC“ 19. put organizuje najbolja srpska i regionalna internacionalna MMA organizacija 01. decembra 2018. sa početkom u 19:30 časova.

U ovom vrhunskom spektaklu borilačkih veština svoje nastupe potvrdila su najveća domaća, regionalna, evropska i svetska imena iz MMA sporta. Mnogobrojni ljubitelji najbržeg rastućeg sporta u svetu će imati priliku da u našoj zemlji uživaju u mečevima kako boraca iz Srbije, tako i iz Japana, Sjedinjenih Američkih Država, Brazila, Filipina, Malezije, Irana, Nemačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

Za domaću publiku jedna od najzanimljivijih borbi biće svakako duel za šampionski pojas  u srednjoj kategoriji. Duško Todorović,  jedini borac u Srbiji i regionu koji zaslužuje da se bori na prestižnom SBC šampionatu za šampionski pojas u srednjoj kategoriji i najbolje rangirani borac koji se ikada borio u Srbiji, snage će odmeriti sa prvorangiranim borcem u Japanu Michel „Demolidor“ Pereirom koji je aktuelni SBC šampion u welter kategoriji i koji želi da u svojoj kolekciji ima i SBC šampionski pojas u srednjoj kategoriji. Todorović je do sada neporažen u svojoj pro MMA karijeri. Ima profi skor od 7 pobeda, bez poraza! Veliki potencijal domaće MMA scene, Beograđanin i član BJJ i MMA kluba “Sekutor”. Nosilac je crnog pojasa u Tae Kwon Dou i braon pojasa u brazilskoj džiju-džici. Počasni je sportista i stipendista pod okriljem rvačkog saveza Srbije u disciplini grepling za 2018 godinu!

Meč o kome će se pričati je svakako sudar mladog Alexa Leka koji je jedan od najvećih potencijala borilačke scene u Brazilu, sa gotovo besprekornim profesionalnim skorom od 19 pobeda i svega jednog poraza i neporaženog borca iz Novog Sada, koji po treći put nastupa na Serbian Battle Championship-u, Slavoljuba „Mitketa“ Mitića. Mitke će dati sve od sebe kako bi pred domaćom publikom, u svom gradu, stigao do najvažnijeg trijumfa u karijeri i četvrte uzastopne profesionalne MMA pobede, koja ga može lansirati u velike evropske i svetske organizacije.

U kategoriji do 66 kg očekuje nas vrhunski dvoboj najvišeg svetskog ranga. Na SBC-u 19  po prvi put će nastupiti jedan borac sa Filipina – beskompromisni mladi ratnik, Pepito Masangkay Jr. Borac ove ostrvske zemlje sa MMA skorom od 23-1 (iako mu se sve pobede ne vrednuju tehnički kao profi borbe budući da na Filipinima praktikuju druge standarde), preći će veoma dug put kako bi ušao u SBC boriliste u pokušaju da ostvari pobedu nad izuzetno opasnim protivnikom iz Brazila, i time ostvari svoj san i postane najbolji, Manny Pacquao MMA sporta, jer kao i veliki bokserski šampion, dolazi iz zemlje i uslova gde je uspeh u sportu jedini izlaz! Očekuje ga jedan od najkompletnijih svetskih MMA boraca, iskusni borac iz čuvenog Astra Fight Team-a, Luis Rafael „Japa“, ponos Brazila i profesionalac sa jednim od najboljih svetskih i gotovo savršenim profesionalnim MMA skorom od 32 pobede (24 prekida u prvoj rundi) i samo jednim porazom. Luis je borac koji čak i u Brazilu ne može da nađe meč, i sigurno je najbolji borac koji je ikada nastupao u našoj zemlji i koji dolazi u Srbiju u pohodu na novi šampionski pojas.

Budite deo istorijskog Serbian Battle Championship 19 MMA dogadjaja 01. decembra u Novom Sadu, sportske manifestacije svetskog nivoa, neviđene na ovim prostorima!