It seams that you haven't connected with your Twitter account
27 June, 2022
PočetnaVesti naslovnaTODOROVIĆ ZA ŠAMPIONSKI POJAS PROTIV JAPANCA PEREIRE

TODOROVIĆ ZA ŠAMPIONSKI POJAS PROTIV JAPANCA PEREIRE

BORILAČKI SPORTOVI

Borba titana i borilačka noć za pamćenje po mnogo čemu! MMA spektakl u Novom Sadu ugostiće svetske zvezde mešovitih borilačkih veština koje su spremne da publici u velikoj hali SPENS predstavi sve čari ovog sporta i pruži predstavu za nezaborav. „Serbian Battle Championship – SBC“ 19. put organizuje najbolja srpska i regionalna internacionalna MMA organizacija 01. decembra 2018. sa početkom u 19:30 časova.

U ovom vrhunskom spektaklu borilačkih veština svoje nastupe potvrdila su najveća domaća, regionalna, evropska i svetska imena iz MMA sporta. Mnogobrojni ljubitelji najbržeg rastućeg sporta u svetu će imati priliku da u našoj zemlji uživaju u mečevima kako boraca iz Srbije, tako i iz Japana, Sjedinjenih Američkih Država, Brazila, Filipina, Malezije, Irana, Nemačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

Za domaću publiku jedna od najzanimljivijih borbi biće svakako duel za šampionski pojas  u srednjoj kategoriji. Duško Todorović,  jedini borac u Srbiji i regionu koji zaslužuje da se bori na prestižnom SBC šampionatu za šampionski pojas u srednjoj kategoriji i najbolje rangirani borac koji se ikada borio u Srbiji, snage će odmeriti sa prvorangiranim borcem u Japanu Michel “Demolidor” Pereirom koji je aktuelni SBC šampion u welter kategoriji i koji želi da u svojoj kolekciji ima i SBC šampionski pojas u srednjoj kategoriji. Todorović je do sada neporažen u svojoj pro MMA karijeri. Ima profi skor od 7 pobeda, bez poraza! Veliki potencijal domaće MMA scene, Beograđanin i član BJJ i MMA kluba “Sekutor”. Nosilac je crnog pojasa u Tae Kwon Dou i braon pojasa u brazilskoj džiju-džici. Počasni je sportista i stipendista pod okriljem rvačkog saveza Srbije u disciplini grepling za 2018 godinu!

Meč o kome će se pričati je svakako sudar mladog Alexa Leka koji je jedan od najvećih potencijala borilačke scene u Brazilu, sa gotovo besprekornim profesionalnim skorom od 19 pobeda i svega jednog poraza i neporaženog borca iz Novog Sada, koji po treći put nastupa na Serbian Battle Championship-u, Slavoljuba “Mitketa” Mitića. Mitke će dati sve od sebe kako bi pred domaćom publikom, u svom gradu, stigao do najvažnijeg trijumfa u karijeri i četvrte uzastopne profesionalne MMA pobede, koja ga može lansirati u velike evropske i svetske organizacije.

U kategoriji do 66 kg očekuje nas vrhunski dvoboj najvišeg svetskog ranga. Na SBC-u 19  po prvi put će nastupiti jedan borac sa Filipina – beskompromisni mladi ratnik, Pepito Masangkay Jr. Borac ove ostrvske zemlje sa MMA skorom od 23-1 (iako mu se sve pobede ne vrednuju tehnički kao profi borbe budući da na Filipinima praktikuju druge standarde), preći će veoma dug put kako bi ušao u SBC boriliste u pokušaju da ostvari pobedu nad izuzetno opasnim protivnikom iz Brazila, i time ostvari svoj san i postane najbolji, Manny Pacquao MMA sporta, jer kao i veliki bokserski šampion, dolazi iz zemlje i uslova gde je uspeh u sportu jedini izlaz! Očekuje ga jedan od najkompletnijih svetskih MMA boraca, iskusni borac iz čuvenog Astra Fight Team-a, Luis Rafael „Japa“, ponos Brazila i profesionalac sa jednim od najboljih svetskih i gotovo savršenim profesionalnim MMA skorom od 32 pobede (24 prekida u prvoj rundi) i samo jednim porazom. Luis je borac koji čak i u Brazilu ne može da nađe meč, i sigurno je najbolji borac koji je ikada nastupao u našoj zemlji i koji dolazi u Srbiju u pohodu na novi šampionski pojas.

Budite deo istorijskog Serbian Battle Championship 19 MMA dogadjaja 01. decembra u Novom Sadu, sportske manifestacije svetskog nivoa, neviđene na ovim prostorima!