It seams that you haven't connected with your Twitter account
10 December, 2022
PočetnaVesti naslovnaSTIGLO 5.500 PRIJAVA ZA BEOGRADSKI MARATON

STIGLO 5.500 PRIJAVA ZA BEOGRADSKI MARATON

ATLETIKA

Pripreme za jubilarni 30. Beogradski maraton teku u skladu sa planom, a zasada ima 5.500 prijava iz 64 zemlje, što je rekordan broj za ovaj period prijavljivanja. Na njemu će kao i prethodnih godina medicinska zaštita biti na maksimalnom nivou.

– Beogradski maraton je jedan od najznačajnijih događaja sa dugom tradicijom i ima punu podršku Skupštine grada Beograda. Sve aktivnosti u tehničkoj pripremi se odvijaju na već davno uhodan način i uz podršku sekretarijata, Javnih komunalnih preduzeća i gradskih službi. Ovaj događaj čini dobar deo imidža našeg glavnog grada i mi ćemo i u budućnosti nastaviti uspešnu saradnju sa ovom manifestacijom – rekao je v. d. sekretara u Sekretarijatu za sport i omladinu Zoran Jovanović.

Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić zahvalio se partnerima, koji im pružaju podršku kad je zdravstvena zaštita u pitanju.

– Svi oni učestvuju u realizaciji složene manifestacije kao što je Beogradski maraton, a posebno se brinu o medicinskoj zaštiti i zdravstvenom obezbeđenju svih učesnika, uključujući Trku zadovoljstva, polumaraton i maraton. Ove godine se očekuje da će ih ukupno biti oko 28.000 – izjavio je Nikolić.

(Izvor, foto www.novosti.rs)