SRPSKIM KIKBOKSERIMA 14 MEDALJA EVROPSKOG KUPA

Last Updated: 19/02/2019Autor

KIK BOKS

Evropski kup je završen. Srpski kik boks tim se vraća u zemlju sa punim rukama medalja. Osvojeno je 7 zlatnih, 3 srebrne i 4 bronzane medalje. Ukupno 14 medalja daje dobar vetar u leđa za sva predstojeća takmičenja ove godine. Juniori su zasijali punim sjajem i samo treba nastaviti dobar rad po klubovima jer nas očekuje Prvenstvo Evrope za juniore 23.avgusta. Seniori standardno dobri, uz potrebu glancanja forme pred velika prvenstva.

Stručni štab je zadovoljan i ostaje nam da uživamo u ovom uspehu do aprila i maja, kada nas očekuje učešće na dva veoma jaka svetska kupa u Austriji i Mađarskoj. U međuvremenu će srpski kik bokseri imati priliku da se okušaju u još dva regionalna turnira koja će biti održana u Bosni i Hercegovini. Dosta planiranih izlazaka na međunarodnu scenu ove godine treba da donese „svež vazduh“ u naše redove, tako da će ti rezultati pored državnih prvenstava iznedriti one najbolje za sastav reprezentacije.

Za najboljeg sudiju na prvenstvu proglašen je naš Petar Petrović, Generalni sekretar kik boks saveza Srbije. Uz srpski tim u Bratislavi su bili i predsednik Saveza Srđan Bugarčić i potpredsednik Dejan Milosavljević.

Spisak osvajača medalja

Zlatne medalje

1. Teodora Manić

2. Aleksandar Menković

3. Marina Đekić

4. Danijel Memedovski

5. Jovan Nikolić

6. Nemanja Knežić

7. Bogdan Drašković

Srebrne medalje

1. Aleksandra Krstić

2. Marko Cvetanović

3. Ivan Hlapović

Bronzane medalje

1. Jovana Milovanović

2. Maja Ostojić

3. Gordana Marjanović

4. Ljubo Jalovi