SKUPŠTINA ZAKAZANA ZA 3. MART, SSAB SA 108 ČLANOVA

Last Updated: 13/02/2020AutorTags: ,

Skupština Sportskog saveza Beograda biće održana 3. marta (početak u 15 časova), u hotelu Mona, odlučio je Izvršni odbor naše organizacije. U porodicu SSAB primljeni su Savez sportskih centara Beograda i Sportsko društvo PKB, tako da sada brojimo 108 članova. Na 11. zasedanju, koje je održano u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda, Izvršni odbor SSAB usvojio je Disciplinski pravilnik i imenovao članove Disciplinske komisije, a na dnevnom redu bio je i niz izveštaja koji su od značaja za funkcionisanje saveza. Razmatrani su izveštaji o radu i finansijskom poslovanju u 2019, kao i izveštaji o planovima i programima za tekuću godinu. Takođe, zamenjeni su i pojedini članovi komisija SSAB.

Usvojena je odluka o brisanju iz registra ogranka za organizaciju školskih sportskih takmičenja, kao i odluka o izmeni i dopuni Pravilnika o kriterijumima za kategorizaciju sportskih klubova na teritoriji grada Beograda koji ostvaruju izuzetne rezultate u olimpijskim i paraolimpijskim sportovima.

Sve odluke donete su jednoglasno, a prisutni su bili, pored predsednika Dragana Tomaševića i generalnog sekretara Nikole Penića, članovi IO: prof. Vladimir Koprivica, prof. Goran Kasum, Nikola Stojić, Svetozar Stanković, Petar Đukić, Zorana Oborina, Radoslav Novaković, Vladan Glavonjić, kao i član naše Stručne službe Slaven Radonić.

Opravdano odsutni bili su potpredsednik SSAB Mladen Kecman i Ivana Lukić.