It seams that you haven't connected with your Twitter account
29 January, 2023
PočetnaSSABSKUPŠTINA ZAKAZANA ZA 3. MART, SSAB SA 108 ČLANOVA

SKUPŠTINA ZAKAZANA ZA 3. MART, SSAB SA 108 ČLANOVA

Skupština Sportskog saveza Beograda biće održana 3. marta (početak u 15 časova), u hotelu Mona, odlučio je Izvršni odbor naše organizacije. U porodicu SSAB primljeni su Savez sportskih centara Beograda i Sportsko društvo PKB, tako da sada brojimo 108 članova. Na 11. zasedanju, koje je održano u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda, Izvršni odbor SSAB usvojio je Disciplinski pravilnik i imenovao članove Disciplinske komisije, a na dnevnom redu bio je i niz izveštaja koji su od značaja za funkcionisanje saveza. Razmatrani su izveštaji o radu i finansijskom poslovanju u 2019, kao i izveštaji o planovima i programima za tekuću godinu. Takođe, zamenjeni su i pojedini članovi komisija SSAB.

Usvojena je odluka o brisanju iz registra ogranka za organizaciju školskih sportskih takmičenja, kao i odluka o izmeni i dopuni Pravilnika o kriterijumima za kategorizaciju sportskih klubova na teritoriji grada Beograda koji ostvaruju izuzetne rezultate u olimpijskim i paraolimpijskim sportovima.

Sve odluke donete su jednoglasno, a prisutni su bili, pored predsednika Dragana Tomaševića i generalnog sekretara Nikole Penića, članovi IO: prof. Vladimir Koprivica, prof. Goran Kasum, Nikola Stojić, Svetozar Stanković, Petar Đukić, Zorana Oborina, Radoslav Novaković, Vladan Glavonjić, kao i član naše Stručne službe Slaven Radonić.

Opravdano odsutni bili su potpredsednik SSAB Mladen Kecman i Ivana Lukić.