SASTANAK KOMISIJE ZA REKREATIVNI SPORT

Last Updated: 10/06/2019AutorTags:

U prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u Domu učenika „Patrijarh Pavle“, sastala se Komisija SSAB za rekreativni sport.

Mandatar Nebojša Stojanoski (Savez za rekreaciju i fitnes Srbije), upoznao je sa idejama i ciljevima komisije u narednom periodu članove: doc. dr Gorana Prebega (Fakultet za sport i fizičko vaspitanje – katedra za rekreaciju, Univerzitet u Beogradu), Petra Stakića (Asocijacija sport za sve), Novicu Todosijevića (Sekretarijat za sport i omladinu) i doc. dr Aleksandra Ivanovskog (Visoka sportska i zdravstvena škola). Takođe, utvrđen je predlog godišnjih programa za podsticanje i stvaranje uslova za unapređenje sportske rekreacije, odnosno bavljenje građana sportom, koji će se uzeti u razmatranje za sufinansiranje sredstvima iz budžeta grada u 2020. godini Asocijacije sport za sve, Saveza za rekreaciju i fitnes i Sokolskog saveza.

Prisutne je pozdravio generalni sekretar SSAB Nikola Penić, a prvom sastanku ove komisije u novom sazivu prisustvovala je i Nina Peković Savić, ispred stručne službe naše organizacije.