SASTALA SE KOMISIJA ZA MANIFESTACIJE I TAKMIČENJA OD INTERESA ZA GRAD

Last Updated: 15/04/2019AutorTags:

SSAB

Komisija Sportskog saveza Beograda za vrhunske sportske manifestacije i takmičenja od interesa za Grad sastala se u novom sazivu prvi put.

Mandatar dr Mladen Kecman, potpredsednik SSAB, vodio je sastanak, kojem su prisustvovali i svi članovi: Nikola Stojić (Veslački savez Beograda, član IO SSAB), Radoslav Novaković (Ragbi 13 federacija Beograda, član IO SSAB), Bojana Milićević Marinković (Stručna služba SSAB) i Predrag Piper (Sekretarijat za sport i omladinu). Prisutne je pozdravio generalni sekretar naše organizacije Nikola Penić.

Usvojena je odluka da se svim gradskim granskim savezima, članicama SSAB, prosledi informacija Ministarstva omladine i sporta o obavezi prijave za odlazak ekipa na takmičenja u inostranstvo. Takođe, članovi Izvršnog odbora SSAB i same komisije prisustvovaće manifestacijama i Trofejima Beograda, kako bi pomogli u realizaciji istih, ali i da bi se na kraju uradila njihova evaluacija.

Razgovaralo se i o Pravilniku uslova i kriterijuma za organizaciju takmičenja od značaja za grad Beograd a doneti zaključci i smernice biće upućeni ka granskim sportskim savezima.