“PUTEM USPEHA” DO SAJMA SPORTA

Last Updated: 01/11/2018Autor

DOGAĐAJI

Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije i ove godine organizuju Sajam sporta od 23. do 25. novembra 2018. godine u halama 1 i 1a Beogradskog sajma. Ulaz je besplatan.

“Put uspeha” je slogan ovogodišnjeg Sajma sporta. 2018. godina donosi rekordan broj osvojenih medalja u olimpijskim i paraolompijskim disciplinama, pa tako i naša manifestacija ide putem uspeha, rekorda i podizanja standarda iz godine u godinu. – izjavio je Nemanja Svjetličić ispred Sajma sporta.

Pored organizatora publici će se predstaviti i Ministarstvo odbrane Republike Srbije, Pokrajnski sekretarijat za sport i omladinu, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, Antidoping agencija Republike Srbije, Olimpijski komitet Srbije, Paraolimpijski komitet Srbije, visoko školske institucije kao i preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, 7 udruženja iz oblasti sporta i mnogi izlagači sportske opreme, rekvizita, suplemenata, pehara i medalja…

Hala 1a je rezervisana za 13. Nacionalni seminar Sportskog saveza Srbije, ali i mnogobrojna predavanja, panel diskusije i radionice Antidoping agencije Republike Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije.