PUNA SALA POTVRDA DA SU PREDAVANJA VRHUNSKA

Last Updated: 10/09/2019AutorTags: ,

Još jedno izuzetno posećeno savetovanje u organizaciji Sportskog saveza Beograda održano je u prostorijama beogradskog Doma učenika “Patrijarh Pavle”.

Blizu sto učesnika treće „Medicinske edukacija sportskih stručnjaka – novi ciklus 2019“ sa velikom pažnjom odslušalo je predavanja članova Zdravstvene komisije SSAB, koji su govorili o četiri usko vezane teme: Virusne infekcije kod sportista – prevencija je najvažnija (doc. dr Goran Vukomanović), Novi pristupi u ishrani i suplementaciji (prof. dr Vladimir Jorga), Hronične povrede i sindromi preopterećenjem (sci. dr Duško Spasovski), Principi ishrane i suplementacije u sportovima izdržljivosti (sci. dr Sead Malićević).

Do kraja godine očekuju nas još najmanje dva predavanja, prvo sledeće već u oktobru, a svi zainteresovani sportski radnici su dobrodošli. Sportski savez Beograda vodi evidenciju o prisustvu slušalaca na stručnim savetovanjima zbog izdavanja potvrda i diploma za sve učesnike koji su prisustvovali na minimum tri savetovanja tokom ove godine.