It seams that you haven't connected with your Twitter account
26 February, 2024
PočetnaSSABPUNA SALA POTVRDA DA SU PREDAVANJA VRHUNSKA

PUNA SALA POTVRDA DA SU PREDAVANJA VRHUNSKA

Još jedno izuzetno posećeno savetovanje u organizaciji Sportskog saveza Beograda održano je u prostorijama beogradskog Doma učenika “Patrijarh Pavle”.

Blizu sto učesnika treće „Medicinske edukacija sportskih stručnjaka – novi ciklus 2019“ sa velikom pažnjom odslušalo je predavanja članova Zdravstvene komisije SSAB, koji su govorili o četiri usko vezane teme: Virusne infekcije kod sportista – prevencija je najvažnija (doc. dr Goran Vukomanović), Novi pristupi u ishrani i suplementaciji (prof. dr Vladimir Jorga), Hronične povrede i sindromi preopterećenjem (sci. dr Duško Spasovski), Principi ishrane i suplementacije u sportovima izdržljivosti (sci. dr Sead Malićević).

Do kraja godine očekuju nas još najmanje dva predavanja, prvo sledeće već u oktobru, a svi zainteresovani sportski radnici su dobrodošli. Sportski savez Beograda vodi evidenciju o prisustvu slušalaca na stručnim savetovanjima zbog izdavanja potvrda i diploma za sve učesnike koji su prisustvovali na minimum tri savetovanja tokom ove godine.