PROTIV TURSKE NAM TREBA ENERGIJA SA TRIBINA!

Last Updated: 13/11/2019Autor

Naša ženska košarkaška reprezentacija u Beogradu se priprema za prvi meč kvalifikacija za EP 2021. protiv Turske, koji je zakazan za četvrtak 14. novembar 2019. u 17.00 sati u „Hali sportova Ranko Žeravica“. Naše devojke treniraju punom snagom sa željom da uspešno okončaju dva meča prvog „prozora“, pošto posle Turske sledi gostovanje Albaniji u Draču. Kako protiču pripreme i kakva je atmosfera i radna etika na treninzima, priča naš trofejni kapiten Jelena Bruks.

– Atmosfera je uvek odlična, a što se radne etike tiče, znamo šta Marina traži od nas. Imamo par novih lica, pokušavamo da ih uključimo u sistem što pre,  nemamo mnogo vremena… Dobro radimo, ali uvek može bolje…

Kakva su očekivanja od utakmica protiv Turske i Albanije?

– Kao i do sada, idemo utakmicu po utakmicu, tako da smo trenutno maksimalno fokusirane na ekipu Turske. Očekujemo izuzetno tešku utakmicu, moramo biti spremne za visok ritam čitavih 40 minuta. O Albaniji ćemo pričati u petak… –

Jelena se nada i velikoj podršci sa tribina u prvoj utakmici naše ženske reprezentacije u Srbiji od jula i osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u „Štark Areni“.

– Iskreno se nadam punoj dvorani, jer nam je to potrebno. Mogu samo da obećam da ćemo mi, kao i uvek, ostaviti srce na terenu i ko bude došao da nas podrži uživaće u košarci! – zaključuje Jelena Bruks.

Cene ulaznica su jako popularne – od 300 do 500 dinara, a mogu da se kupe ON LINE preko internet sajta www.tickets.rs , kao i na svim njihovim prodajnim mestima.