PREKO 1.000 RUKOMETAŠA I RUKOMETAŠICA U BEOGRADU

Last Updated: 25/06/2017Autor

RUKOMET

Preko 1.000 rukometaša i rukometašica će se boriti za trofeje u našoj prestonici na velikom međunarodnom turniru „Letni Kup Novog Beograda“ u organizaciji RK Novi Beograd. Od ponedeljka do srede (26-28.jun) u pet beogradskih dvorana 66 ekipa će biti učesnici prestižnog turnira. Učestvovaće timovi iz Mađarske, Crne Gore, Izraela, Bosne i Hercegovine, Grčke i Srbije.

Takmičenje će se održati u šest kategorija. Dečaci i devojčice 2001, 2003 i 2005 godište. Kvalitet turnira je zagarantovan, a imena poput Vesprema, Maccabi Tel Aviva, Maccabi Rishona, Crvene Zvezde, Novog Beograda, Paoka, Lokomotive iz Brčkog, Krivaje i mnogih drugih obećavaju puno kvalitetnih utakmica.

Organizatori su uveli dosta novina kada su ovakvi turniri u pitanju. Sva tri dana utakmice će biti prenošene uživo preko turnirskog sajta, posle svake utakmice najbolji igrači iz obe ekipe će dobijati prigodne nagrade, igraće se sa zvaničnim loptama turnira, cheerleaders grupe na poluvremenu, itd… Finalni dan turnira je u Hali Sportova na Novom Beogradu, u sredu 28.juna . Program počinje u 9 č i završava se svečanom ceremonijom zatvaranja u 19 časova.