POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI SA OPŠTINOM STARI GRAD

Last Updated: 30/09/2020AutorTags: ,

U cilju unapređenja sporta na teritoriji Gradske opštini Stari grad, danas je potpisan Sporazum o saradnji između Sportskog saveza Beograda​ i GO Stari grad.
U ime naše organizacije Sporazum je potpisao predsednik Dragan Tomašević, a​ u ime domaćina predsednik Radoslav Marjanović, koji je istakao da je cilj sporazuma da se uključi što veći broj dece u sistem predškolskog i školskog sporta.
– Potpisivanjem Sporazuma o saradnji želimo da se sistemski bavimo razvojem sporta na teritoriji naše opštine i da sačinimo jedan ozbiljan program namenjen najmlađim generacijama, od predškolskog uzrasta, preko školskog sporta do srednjoškolaca i sportskih klubova – rekao je Marjanović.
Član Veća opštine Stari grad Nedeljko Jovanović, nekadašnji rukometni reprezentativac i trener državne reprezentacije, rekao je da su sporazumi koji su danas potpisani priprema za jedan ozbiljan i kvalitetan rad i da se nada da će na najbolji mogući način odgovoriti svim obevezama.
Pored Sportskog saveza Beograda, Opština Stari grad je danas potpisala​ sporazume o saradnji i sa Beogradskom asocijacijom za školski sport, Fakultetom za sport i Savezom za predškolski sport i fizičko vaspitanje Srbije (SARS).