POSETE GRANSKIM SAVEZIMA DAJU REZULTAT

Last Updated: 25/09/2019AutorTags: ,

U drugoj polovini septembra naše kolege iz Stručne službe posetile su više gradskih granskih saveza u okviru svojih redovnih aktivnosti. U srdačnim razgovorima dobili su potvrdu da je saradnja na visokom nivou, a došlo se i do konstruktivnih predloga vezanih za budući zajednički rad.

Koleginice Ivana Lukić i Jelena Jakovljević razgovarale su o tekućim pitanjima sa predstavnicima Saveza hokeja na travi Beograda, predsednikom Slavkom Damjanovim, generalnim sekretarom Mirom Jotićem i Radojem Obradovićem iz HK BASK. Usledilo je radno druženje sa predstavnicima Badminton saveza Beograda, generalnim sekretarom Miodragom Kaličaninom i predsednikom Upravnog odbora Radomirom Jovovićem.

Kolege Slaven Radonić i Milenko Marić su u ovom periodu, takođe, bili veoma aktivni. Oni su posetili Stonoteniski savez Beograda, gde su razgovarali sa v.d. generalnim sekretarom Predragom Milićevićem, ispred Saveza Beograda za dizanje tegova dočekali su ih generalni sekretar Nikola Alilomov i tehnički sekretar Nemanja Ilić, a dobri domaćini bili su i predsednica Milena Đorđević u Konjičkom savezu Beograda, predsednik Marko Ratković u Sportsko penjačkom savezu Beograda i predsednik Milenko Škundrić u Boćarskom savezu Beograda.

Koleginica Nina Peković Savić i kolega Ivan Momić obišli su Plivački savez Beograda, gde ih je ugostio predsednik Ivan Đorđević, kao i Savez američkog fudbala Beograda sa domaćinom predsednikom Goranom Nišavićem.