ODRŽANA XV SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA

Last Updated: 20/11/2020AutorTags: ,

Na XV sednici Izvršnog odbora Sportskog saveza Beograda usvojen je predlog godišnjeg programa Sportskog saveza Beograda, koji će se uzeti u razmatranje za sufinansiranje iz budžeta Grada u 2021. godini.

Takođe, usvojen je predlog godišnjih programa granskih sportskih saveza preko kojih se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta u gradu Beogradu, koji će se uzeti u razmatranje za sufinansiranje iz budžeta Grada u 2021. godini.

Usvojeni su i predlozi kandidovanih godišnjih programa sportskih društava, koji će se uzeti u razmatranje za sufinansiranje iz budžeta Grada za 2021. godinu, kao i godišnjih programa za podsticanje i stvaranje uslova za unapređenje sportske rekreacije, odnosno, bavljenje građana sportom, a koja će se uzeti u razmatranje za sufinansiranje iz budžeta Grada u 2021. godini.

Na kraju, usvojen je i predlog kandidovanih takmičenja „Trofeja Beograda“, velikih takmičenja i međunarodnih takmičenja, od strane članica SSAB, koji će se uzeti u razmatranje za sufinansiranje iz budžeta Grada za 2021. godinu.