It seams that you haven't connected with your Twitter account
2 December, 2023
PočetnaSSABODRŽANA XV SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA

ODRŽANA XV SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA

Na XV sednici Izvršnog odbora Sportskog saveza Beograda usvojen je predlog godišnjeg programa Sportskog saveza Beograda, koji će se uzeti u razmatranje za sufinansiranje iz budžeta Grada u 2021. godini.

Takođe, usvojen je predlog godišnjih programa granskih sportskih saveza preko kojih se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta u gradu Beogradu, koji će se uzeti u razmatranje za sufinansiranje iz budžeta Grada u 2021. godini.

Usvojeni su i predlozi kandidovanih godišnjih programa sportskih društava, koji će se uzeti u razmatranje za sufinansiranje iz budžeta Grada za 2021. godinu, kao i godišnjih programa za podsticanje i stvaranje uslova za unapređenje sportske rekreacije, odnosno, bavljenje građana sportom, a koja će se uzeti u razmatranje za sufinansiranje iz budžeta Grada u 2021. godini.

Na kraju, usvojen je i predlog kandidovanih takmičenja “Trofeja Beograda”, velikih takmičenja i međunarodnih takmičenja, od strane članica SSAB, koji će se uzeti u razmatranje za sufinansiranje iz budžeta Grada za 2021. godinu.