OBRADOVIĆ IZABRAO ZA ŠVEDSKU

Last Updated: 10/03/2018Autor

RUKOMET

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović objavio je spisak igračica na koje će moći da računa u kvalifikacionim mečevima protiv Švedske za odlazak Evropsko prvenstvo. Naše devojke su uspešno startovale u borbi za kontinentalni šampionat, pošto su na prva dva meča slavile protiv Farskih ostrva i Makedonije, a naredni ispiti su mečevi protiv skandinavske selekcije. Prvi meč biće odigran 21. marta u Nišu, dok je drugi duel na programu tri dana kasnije u Skovdeu.

Selektor Ljubomir Obradović saopštio je širi spisak igračica za te utakmice, na kom se nalaze: Katarina Kosanović, Sanja Radosavljević, Katarina Krpež Šlezak, Jovana Milojević, Aleksandra Stamenić, Andrea Lekić, Dijana Števin, Jelena Lavko, Jovana Kovačević, Jelena Đurašinović, Jelena Agbaba, Nataša Atanasković, Lidija Cvijić, Tamara Radojević, Slađana Pop-Lazić, Dijana Radojević, Ana Lazić, Marija Obradović, Katarina Stošić, Katarina Tomašević, Željka Nikolić, Jovana Stoiljković, Dragana Cvijić, Ivana Mitrović, Marija Čolić, Milica Rančić, Marija Agbaba i Marina Dmitrović.

Rukometašice Srbije i Švedske posle dva kola nalaze se na vrhu sa po četiri boda, a na prvenstvo, koje će se od 29. novembra do 16. decembra održati u Francuskoj, plasiraće se po dve najbolje ekipe iz svake grupe.