Obilasci organizacija i članova SSAB

Last Updated: 24/12/2021AutorTags: , , , , , ,
Kao jedna od aktivnosti SSAB jeste poseta i obilazak naših organizacija i članova. U proteklom periodu obišli smo sledeće organizacije:
1. Danijela Burić i Jelena Jakovljević, predstavnice SSAB su započele proteklu nedelju obilaskom Konjičkog saveza Beograda. Ugostila ih je Nataša Đurić,pomoćnik sekretarke KSB. Novo rukovodstvo, puno ideja za nova takmičenja, druženja dece sa konjima i slično…
2. Predsednik Džudo saveza Beograda, Sokol Ukić, sekretar Pedja Bosanac i Milun Delić, ugostili su Ninu Peković Savić, Bojanu  Milicević Marinković predstavnice SSAB, kao i Hadzi Strahinju Stojkovića, savetnika Gradskog sekretara za sport.
3. Predstavnice SSAB Bojana Milićević Marinković, i Nina Peković, posetile su Vaterpolo savez Beograda i razgovarali o dosadašnjoj saradnji, budućim planovima.
4. Predstavnice SSAB Bojana Milićević Marinković, Danijela Burić, kao i predstavnik Sekretarijata za sport i omladinu Beograda Strahinja Hadži Stojković posetili su sedište Beogradske asocijacije za školski sport i razgovarali o dosadašnjoj saradnji, budućim planovima i na koje sve načine mogu da se poboljšaju uslovi za unapređenje školskog sporta.
5. Nina Peković Savić i Ivana Lukić u obilasku Sportskog saveza osoba sa invaliditetom. Primili su ih Draženko Mitrović, predsednik, Nemanja Radović, gen.sek, Aleksandar Vujčić, savetnik u sportu.