NASTAVLJAMO SA EDUKACIJOM, BUDITE U SREDU OD 12 ČASOVA UZ NAŠ YOUTUBE KANAL

Last Updated: 16/04/2024AutorTags: ,

Četvrti seminar koji je Sportski savez Beograda uz podršku gradskog Sekretarijata za sport i omladinu spremio za vas, iz ciklusa „Podizanje kapaciteta sportskih organizacija članova SSAB – permanentna edukacija“, biće održan u sredu, 29. jula, sa početkom u 12 časova.
I ovog puta, izlaganja naših predavača biće u onlajn formatu i možete ih pratiti putem linka

https://www.youtube.com/channel/UCHKJEYWcmexpVtFx-gqZE8w

a na našem sajtu u sekciji „Stručna savetovanja“ možete da pogledate i preuzmete kompletne prezentacije zbog lakšeg praćenja predavanja.

U nastavki možete da pročitate biografije predavača i siže njihovih predavanja:

  1. Primena elektronskih komunikacionih platformi za potrebe realizacije programa sportskih organizacija

Dr Goran Prebeg, docent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu

Od 2010. godine zaposlen na Katedri za rekreaciju. Član komisije za izdavanje dozvola za rad Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije. Član stručne sportske komisije Biatlon saveza Srbije. Angažovan u organizacijama i sportskim savezima koji su registrovani za oblast sportske rekreacije. Član Komisije za rekreativni sport Sportskog saveza Beograda.

„Komunikacija za vreme pandemije direktno utiče na operativnost sportske organizacije, bez obzira na prostor u kome deluje. Organizacije su praktično blokirane, ukoliko nije moguće organizovati fizičko prisustvo članova. Cilj predavanja je ukazati na značaj korišćenja platformi za online komunkaciju, kao i na smernice koje mogu biti ključne za odabir odgovarajuće platforme, koja zadovoljava potrebe organizacije“.

 

  1. Uputstvo i osnovni koraci za korišćenje onlajn platforme Zoom i paketa Office 365

Ivan Stojaković, strukovni inženjer elektrotehnike i računarstva

Administrator informacionih sistema i tehnologija na  Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja univerziteta u Beogradu

„Prikaz osnovnih koraka za pokretanje i korišćenje trenutno najpopularnije platforme Zoom, za online komunikaciju većeg broja učesnika. Takođe, prikaz platfrome Office 365, koja svoju primenu najviše nalazi u radu akademskih institucija“.