NAŠE HOKEJAŠICE ZABLISTALE U MAĐARSKOJ

Last Updated: 15/04/2019Autor

HOKEJ NA LEDU

Muške reprezentativne selekcije ove sezone na međunarodnoj sceni ostvaruju veoma dobre rezultate, a za našim hokejašima nimalo ne zaostaju ni hokejašice. U prilog tome svedoči i sjajan rezultat koji je ostvarila ekipa Serbia Girls na Angels Kupu koji je održan minulog vikenda.

Naime, na turniru koji je organizovan u mađarskom gradu Dunaujvarošu i na kome je učestvobvalo šest ekipa naše hokejašice osvojile su fantastično drugo mesto.  U prvo meču savladale su ekipu KMH Budapest sa 2:1, potom su poražene od ekipe FTC Budapest sa 3:2, a u poslednjem meču prvog dana bile su bolje od ekipe MAC Budapest sa 3:0.

Drugog dana takmičenja hokejašice iz Srbije pobedile su Hatvan sa 3:2 i igrale nerešeno sa domaćinom turnira ekipom Angles 4:4. Osim odličnog rezultata hrabri i veoma dobra igra naše ekipe za koju je u velikoj meri zaslužan tener Igor Bajakić. Boje ekipe Serbia Girls na ovom turniru branile su: Sintia Veres, Smiljana Vinčić, Lila Rac Sabo, Elena Sekulić, Anastasija Benčić, Ana Milodanović, Sara Stantić, Emilija Žikić, Ana Marija Karćaš, Dana Ilić, Nađa Viđen, Valentina  Vrhoci, Tamara Radović, Jana Radović, Ksenija Milišić, Katarina Čizmić i Dunja Tomašević. Tim Serbia Girls narednog vikenda očekuje učešće na još jednom međunarodnom turniru u Mađarskoj.