NAŠ SPORT TRADE DOO DOBITNIK BISNODE SERTIFIKATA BONITETNE IZVRSNOSTI

Last Updated: 06/12/2019AutorTags: ,

Preduzeće za promet i pružanje usluga Sportski savez – Sport trade DOO, čiji je osnivač naša organizacija, dobitnik je Bisnode Sertifikata bonitetne izvrsnosti. Sertifikati su dodeljeni na svečanosti u skupštinskoj sali Gradske opštine Voždovac, a preduzeće za promet i pružanje usluga Sportski savez – Sport trade DOO, koje je svrstano među 3,8% najlikvidnijih u Republici Srbiji, predstavljala je naša koleginica Mirjana Glišić.

Ovo prestižno priznanje ujedno je i međunarodno priznata potvrda. Bisnode ga izdaje već 27 godina u 18 zemalja Evrope, a u Srbiji sertifikaciju vrši od 2013. godine kroz saradnju sa Razvojnom Agencijom Srbije, NBS, APR i Privrednom Komorom Srbije.

Dobitnici sertifikata u 2019. godini stekli su ovaj status na osnovu međunarodne kategorizacije i finansijske analize tri poslovne godine (2016, 2017. i 2018.). Sertifikata bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg stabilnog i kvalitetnog rada, koji sertifikovane kompanije svrstava u sam vrh domaće privrede, a u isto vreme ih stavlja u ravnopravan položaj sa kompanijama iz Evropske unije. Važno je istaći da u Srbiji tek 5,65% aktivnih kompanija ima mogućnost sertifikacije. Između ostalih, nosioci sertifikata bonitetne izvrsnosti su i Gorenje, Privredni savetnik DOO Beograd, Politika novine i magazini, Alma Quattro, Henkel, Aerodrom Nikola Tesla, SGS, Gomex, Peštan DOO Bukovik, Eurodom, Matijević, AMSS, City express, Toyota, Dexpress, Nedeljnik, Helios AD Srbija, Zoo vrt, Advokatska kancelarija Sekulović.

Nosiocima sertifikata ovo priznanje osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća za delatnosti kojima se bave. Ujedno, njihovim klijentima i poslovnim partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja, kako iz perspektive finansijske stabilnosti, tako i odgovornog poslovanja.