MUSLIN VIŠE NIJE SELEKTOR FUDBALERA

Last Updated: 31/10/2017Autor

FUDBAL

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana je sednica Odbora za hitna pitanja kojom je predsedavao Slaviša Kokeza, predsednik FSS.Odbor za hitna pitanja FSS doneo je odluku o sporazumnom raskidu ugovora sa Slavoljubom Muslinom. Fudbalski savez Srbije zahvaljuje se bivšem selektoru „A“ reprezentacije na dobroj saradnji i ostvarenom rezultatu. Mladen Krstajić, bivši istaknuti reprezentativac koji je zabeležio 59 nastupa za najbolji nacionalni tim, u minulom ciklusu kvalifikacija član stručnog štaba, određen je za v.d. selektora „A“ reprezentacije. On će da predvodi reprezentaciju u naredna dva prijateljske utakmice za koje je već saopštio imena igrača za mečeve protiv Kine, 10.novembra u Gvangžuu, i Južne Koreje, četiri dana kasnije u Busanu.

Što se tiče talentovanog golmana Benfike Mila Svilara, kao što je najavljeno pre nekoliko dana FS Srbije je u intezivnoj komunikaciji sa njim i sa njegovim ocem. U toku je rešavanje administrativnog dela posla, tako da ćemo u narednim danima objaviti više informacija. Ono što je sigurno to je da postoji obostrana želja da Mile Svilar obuče dres državnog tima Srbije.

Okupljanje najboljeg državnog tima biće u ponedeljak, 6. novembra, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a dan kasnije planiran je odlazak u Kinu.