MLAĐI PIONIRI NA ADI IGRAJU ZA “TROFEJ BEOGRADA” U FUDBALU

Last Updated: 09/05/2019AutorTags:

“Trofej Beograda 2019” u fudbalu održaće se tokom narednog vikenda na terenima SC FSB na Adi Ciganliji. Na 17. tradicionalnom međunarodnom turniru u konkurenciji mlađih pionira takmičiće se osam selekcija raspoređenih u dve grupe po četiri ekipe. U grupi A igraće selekcije Brna (Češka), Soluna (Grčka), Ljubljane (Slovenija) i Bratislave (Slovačka), dok će u grupi B snage odmeriti Nikšić (Crna Gora), Beograd (Srbija), Budimpešta (Mađarska) i Sarajevo (Bosna i Hercegovina).

Celodnevni program u subotu počinje u 9, a završava se duelima od 15.30 časova. Za 11 časova predviđena je ceremonija svečanog otvaranja. Utakmice za plasman igraće se u nedelju. Od 9 časova na dva terena igraće selekcije za plasman od petog do osmog mesta, duel za treće mesto zakazan je za 10.30, a u 12 časova igraće se finalna utakmica. Po završetku finala planirana je svečana dodele pehara, medalja i priznanja.

Ulaz na terene SC FSB na Adi Ciganliji je besplatan, a pokrovitelj turnira je Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda.