MILICA MANDIĆ OSVOJILA I BOLIVUD

Last Updated: 09/12/2019Autor

Dan po povratku iz Moskve gde je obezbedila olimpijsku normu za Tokio 2020, Milica Mandić i njen trener Dragan Jović posetili su Pančevo gde se snima indijski akcioni film „Baaghi 3“. Na filmskom setu srpska šampionka Milica Mandić srela se sa Tigerom Šrofom, trenutno najpopularnijom indijskom filmskom zvezdom ali i nosiocem crnog pojasa u tekvondou.  Tokom razgovora njih dvoje su razmenili iskustva u oblasti sporta u obe zemlje i o razvoju tekvondoa u Indiji za čiju popularizaciju je zaslužan glumac.

-Veoma mi je drago što sam upoznala čuvenog bolivudskog glumca. Ovo je nešto novo i zanimljivo za mene. Volela bih da ga dovedem do kluba da upozna i druge šampione, da mu pokažemo kako treniramo, a on nama neke od akcionih pokreta- rekla je Milica Mandić

Tiger Šrof je istakao da je veoma zadovoljan što je upoznao srpsku šampionku, , što će imati priliku da treniraja zajedno sa našim uspešnim sportistima, ali i što snima u Srbiji. Popularni glumac u Indiji je stekao izuzetnu popularnost o čemu najbolje govori I impresivna brojka od 18 miliona sledbenika na Instagramu.

-Gledao sam Milicine mečeve i zaista sam impresioniran. Razgovarali smo o njenim sportskim planovima za naredni period. Veleo bih da dođem u njen klub i da treniram sa njom I njenim trenerom –rekao je Tiger Šrof.

Trofejni srpski trener Dragan Jović je istakao je da su počastvovani  interesovanjem velike fimske zvezde ali ujedno nije krio radost zbog činjenice da su I Tijana I Milica overlie vizu za Tokio 2020.

-U odnosu na prethodni olimpijski ciklus u ovom se od početka sakupljani poeni za obe jer je Tijana bukvalno iz juniorske ušla u seniore i nije imala dovoljno vremena da se direktno plasira. Sada smo imali tri godine i obezbedile su plasman među prvih šest. Posle Gran prija u Moskvi biće među prvih četiri Ili treće. U svakom slučaju nastojaćemo da dovoljnim brojem sakupljenih poena izddestvujemo što povoljniji žreb na Olimpijskim igrama istakao je Dragan Jović.

Realizacija filma „Baaghi 3“ podržana je od strane Vlade Republike Srbije i Kabineta predsednice Vlade, ali i kroz podršku Ministarstva odbrane i Vojske Republike Srbije. Snimanje filma realizuje se tokom novembra i decembra na lokacijama u Beogradu, Pančevu, Požarevcu i Kovinu.

Ovim projektom Srbija i Indija učvršćuju međusobne odnose na polju kulture, umetnosti i ekonomije, u skladu sa Sporazumom dve vlade o saradnji u oblastima kulture, umetnosti, sporta, mladih i medija.

Reč je o visokobudžetnom filmu u režiji renomiranog reditelja Ahmeda Kana, u kojem igra Tiger Šrof, trenutno najveća indijska zvezda akcionih filmova. Ovaj film predstavlja treći deo velike franšize bolivudske produkcije „Nadiadwala Entertainment“ iz Bombaja.