It seams that you haven't connected with your Twitter account
20 May, 2022
PočetnaFudbalMATIJAŠEVIĆ SPORTSKI DIREKTOR, MILOVANOVIĆ SELEKTOR „ORLIĆA“

MATIJAŠEVIĆ SPORTSKI DIREKTOR, MILOVANOVIĆ SELEKTOR „ORLIĆA“

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, na današnjoj sednici održanoj u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, imenovao je Vladimira Matijaševića za sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije. Vladimir Matijašević dolazi u Fudbalski savez Srbije sa mesta sportskog direktora Čukaričkog, a jedan period obavljao je istu funkciju u grčkom klubu AEK iz Atine.

Odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, novi selektor mlade reprezentacije Srbije (U-21) biće Nenad Milovanović. Iskusni stručnjak koji odlično poznaje prilike u srpskom fudbalu, jer je već godinama prisutan na elitnoj fudbalskoj sceni, vodiće „orliće“ u novom ciklisu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine. Srbija se nalazi u grupi sa Rusijom, Poljskom, Bugarskom, Letonijom i Estonijom, a prvi meč „orlići“ igraju 6.septembra u Saransku protiv Rusije, četiri dana kasnije bićemo domaćini Letoniji u Novom Sadu.

Zbog loše finansijske situacije i nemogućnosti da ispoštuje odluke iz Pravilnika o takmičenju, Borac iz Čačka je istupio iz Prve lige Srbija, a odlukom Izvršnog odbora, novi član prvoligaškog takmičenja biće Novi Pazar.