MARIJA MALIĆ NAJBOLJI SPORTISTA STARE PAZOVE, SAŠA IKER, NAJBOLJI TRENER

Last Updated: 01/02/2019Autor

STRELJAŠTVO

Članica Streljačke družine Jedinstvo Marija Malić proglašena je za najboljeg sportistu Stare Pazove za 2018. godinu. Malićeva je minule godine najveće uspehe ostvarila kao članica juniorskog tima Srbije na Evropskom prvenstvu u Đeru i na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu. Na oba takmičenja je osvojila bronzane medalje vazdušnom puškom, a lane je debitovala u seniorskoj reprezentaciji.

Saša Iker, trener SD Jedinstvo i član stručnog štaba SS Srbije, proglašen je za najboljeg trenera Stare Pazove u 2018, dok je streljačka družina zauzela drugo mesto na listi najboljih klubova opštine, iza Ženskog odbojkaškog kluba Jedinstvo. Među onima koji su najzaslužniji za priznanje streljačkom klubu je i Marija Kolarević, članica juniorske reprezentacije koja je osvojila srebro u Evropskoj ligi mladih vazdušnom puškom

Bio je ovo 52. izbor najboljih sportista Stare Pazove, u organizaciji Opštine, Sportskog saveza, a uz podršku RTV Stara Pazova. Dodeli priznanja prisustvovali su predstavnici Sportskog saveza Srbije,  Sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine… Sekretarijat je , između ostalih, predstavljala i Aranka Binder, osvajačica olimpijske bronze u streljaštvu u Barseloni 1992, a danas pomoćnih sekretara Vladimir Bateza, zadužena za sportski sektor.