LETONIJA IZNENADILA „ORLIĆE“

Last Updated: 25/10/2019Autor

Kadetska reprezentacija Srbije poražena je u prvom kolu prvog kruga  kvalifikacija, turnira koji se održava u Belorusiji, od Letonije – 1:2 (0:1). Iznenađujući rezultat, ali kako je u pitanju meč tek prvog kola, kadeti imaju vremena da isprave propuste iz ovog meča i na kraju ipak izbore plasman u elit rundu kvalifikacija.. U ovoj grupi kvalifikacija nalaze se još selekcije Belorusije i Mađarske. Letonci su bolje ušli u meč i veoma rano došli do gola i rezultata koji čuvali uz dosta sreće, jer Srbija je imala prilike da poravna, možda i preokrene rezultat. Umesto izjednačenja usledio je drugi gol Letonaca, a „orlići“ su tek u finišu uspeli da smanje rezultat. Naredni meč Srbija igra protiv Belorusije, 27. oktobra u 15,00.

SRBIJA: Ćopić, Bojat, V. Krstić (od 74. Petković), Subotić, Miodragović (od 46. Miodragović), Stanković, Miletić (od 74. Jelenković), Bačanin, Ajdar (od 74. Spasić), B. Krstić, Grgić (od 46. Cvetićanin).

LETONIJA: Šaranins, Novikovs, Pikšens, Vilnis, Keds (od 53. Vasilevskis), Fjodorovs, Penkevič, Ostapenko (od 61. Raščevskis), Vapne, Bošč (od 81. Rikstins), Kaušelis.