It seams that you haven't connected with your Twitter account
28 January, 2023
PočetnaVesti naslovnaLAZAREVČANI NA SVETSKOM ŠKOLSKOM RUKOMETNOM PRVENSTVU

LAZAREVČANI NA SVETSKOM ŠKOLSKOM RUKOMETNOM PRVENSTVU

ŠKOLSKI SPORT

Ekipa Tehničke škole “Kolubara“ iz Lazarevca osvojila je prvo mesto na Republičkom školskom takmičenju u rukometu, održanom 12. i 13. decembra 2017. u Leskovcu, i ona će predstavljati Srbiju na Svetskom školskom takmičenju od 21. februara do 1. marta 2018. u Dohi (Katar). Takmičenje koje su, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, organizovali Savez za školski sport Leskovca, Savez za školski sport Srbije i Grad Leskovac, bilo je u dve grupe po 4 ekipe i igralo se na dve lokacije i to u sportskoj hali u Leskovcu i u sportskoj hali u Vlasotincu.

Tehnička škola “Kolubara“ iz Lazarevca je u finalu pobedila ekipu Gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Sada. Treće mesto pripalo je Tehničkoj školi “Mileta Nikolić” iz Aranđelovca. Medalje pehare i diplome, podelili su sekretar Gradskog saveza za školski sport iz Leskovca Bojan Nedeljković, koordinator saveza za školski sport Srbije za Nišavski okrug Jovan Jovanović i koordinator saveza za školski sport Srbije za Jablanički okrug Ivan Cvetanović.

“Veliku zahvalnost duguemo sportskom centru iz Vlasotinca, Sportskom savezu Vlasotince, Sportskom centru “Dubočica“, PU Leskovac, domu zdravlja iz Leskovca-odeljenju sportske medicine, rukometnoj sudijskoj organizaciji iz Leskovca i svima koji su pomogli organizaciji ovakvog velikog takmičenja.”, navode iz Saveza za školski sport Leskovca.