KRIZNI MENADŽMENT, PRIMENA SOFTVERA I SPREČAVANJE NASILJA

Last Updated: 16/04/2024AutorTags: ,

Prvu polovinu 2020. godine zaokružili smo idejom da bez obzira na pandemiju virusa COVID-19, u složenim uslovima, uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, nastavimo sa edukacijom i podizanjem kapaciteta sportskih organizacija. Administracija je širok pojam, a kroz nekoliko segmenata naši vrhunski predavači u onlajn formatu pokušali su 26. juna da nam je približe.
Prof. dr Zoran Mašić obradio je temu „Krizni menadžment u sportskim organizacijama“, prof. dr Goran Prebeg bavio se primenom softvera i aplikacija za potrebe realizacije programa sportskih organizacija, da bi na kraju dr Miroslav Sever govorio o sprečavanja nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.
Ukoliko iz nekog razloga niste bili sa nama pre 20-tak dana ili želite da se podsetite o čemu su govorili iskusni stručnjaci, pogledajte naš youtube kanal:

https://youtu.be/100mU9BIDPE

Budite sa nama i u narednom periodu, jer za vas spremamo više stručnih savetovanja, uz naše sjajne predavače edukaciju na najvišem nivou. Takođe, pratite naše profile na fejsbuku, instagramu, tviteru i youtube kanal, uz podsećanje da na našem sajtu u sekciji „Stručna savetovanja“ možete pogledati i preuzeti prezentacije, koje mogu da vam olakšaju praćenje predavanja.