KRASIĆ SA NASLEDNICIMA

Last Updated: 16/05/2019Autor

Njegova karijera je blistava. Počeo je u rodnoj Kosovskoj Mitrovici, sa samo 14 godina stigao je u Vojvodinu i pokazao raskošni talenat. Da bi u karijeri igrao i za slavni CSKA Moskva, gde je postao legenda kluba. Posle toga i za slavni juventus, Fenerbahče, francusku Bastiju i poljsku Lehiju. A u Novom Sadu, koji smatra drugom kućom i gde živi, u sredu je uručio diplome najboljih SIMovcima, koji su igrali završni turnir Dunav osiguranje Sportskih igara mladih – Coca Cola CUP 2019. u Novom Sadu. Čak 74 ekipe takmičilo se na terenima u Srpskoj Atini. Ulog je bio veliki, prvoplasirani su overili put na Državno finale Sportskih igara mladih u julu mesecu.

– Predivno je videti ovoliki broj dece, osnovaca, koji igraju fudbal, koji obožavaju fudbal i ove Igre. Želim najboljem timu, da trijumfuje i u Beogradu na velikom finalu – poručio je klincima Miloš Krasić.

Na naše pitanje o daljim planovima, nekadašnji sjajno reprezentativac Srbije je rekao:

– Mislim da je gotovo. Već se hvalim prijateljima kako sam sada najmlađi penzioner, od bivših reprezentativaca Srbije. Videćemo šta dalje, nikad se ne zna – istakao je Krasić, koji je bio nasmejan kao i uvek.